A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

У Троїцької ОТГ тепер є поліцейський офіцер громади

Дата: 19.10.2020 15:52
Кількість переглядів: 1658

Капітан поліції Володимир ІЛЬЇН був відібраний на посаду поліцейського офіцера громади Троїцької селищної ради. Правоохоронець закінчив спеціальні курси у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ, пройшов відбір і тепер готовий нести службу на користь Троїцької громади та її мешканців.

Відбір кандидатів на посади поліцейських офіцерів громади здійснювався як серед діючих поліцейських, так і серед громадськості. Кандидатам потрібно було подати анкету, пройти тестування, поліграф і співбесіду із залученням представників громади. Володимир ІЛЬЇН успішно пройшов усі етапи відбору і тепер приступив до виконання своїх службових обов’язків.

Хто такий поліцейський офіцер громади?

Це офіцер поліції, який орієнтований на вирішення безпекових проблем саме своєї територіальної громади. Він доступний до населення, тому що постійно знаходиться поруч з людьми. Поліцейський офіцер громади буде спільно з громадою працювати над вирішенням проблем та викликів, які постають перед мешканцями. Він буде займатися превенцією правопорушень у громаді і розслідувати дрібні злочини, які не потребують залучення слідчо-оперативних підрозділів. Обов’язки поліцейського громади подібні до дільничних інспекторів, але останні не завжди знаходились на території ОТГ. Контролюватиме ефективність та платитиме за роботу офіцерові і громада і Нацполіція.

У рамках постійнодіючого національного проекту «Поліцейський офіцер громади» суспільство отримало новий рівень комунікації і поліцейського сервісу, так званий community policing. Мета проекту - забезпечення кожної територіальної громади офіцером поліції. Проект охоплює близько 30 тисяч маленьких міст України, в яких проживає 28 мільйонів громадян.

Кожна людина у найвіддаленішому селі має почуватися у безпеці. Тому основними завданнями проекту є постійна співпраця правоохоронних органів із громадою, інтеграція поліції у суспільство, задоволення безпекових потреб громадян, ефективне та консолідоване вирішення локальних проблем громади та оцінка роботи поліції на основі дослідження рівня задоволеності громадян.

У яких випадках звертатися по допомогу?

  • Якщо ви стали учасником або свідком кримінального чи адміністративного правопорушення (окрім екстрених випадків);
  • Якщо ви стали свідком ДТП;
  • Якщо треба вирішити будь-які питання безпеки;
  • Якщо вам необхідно отримати правову допомогу, а ви не знаєте, куди звертатися.

Як звернутися до поліцейського Троїцької ОТГ?

Робочий кабінет офіцера розташований у Тополівському старостинському окрузі (с. Тополі, вул. Гастелло, 2/3), він забезпечений усією необхідною технікою для оперативного і якісного виконання офіцером його службових обов’язків.

Звертатися до правоохоронця за допомогою можна безпосередньо у кабінеті за вище зазначеною адресою або цілодобово за номером 066-571-57-05.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь