Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

ТОВ СП «НІБУЛОН» придбано нове реанімаційне ліжко для дитячого відділення Троїцького ТМО

Дата: 15.10.2020 09:44
Кількість переглядів: 1958

Фото без описуНещодавно завдяки ТОВ СП «НІБУЛОН» у дитячому відділенні Троїцького ТМО у палаті інтенсивної терапії з’явилося нове сучасне реанімаційне ліжко.

Медичне ліжко сконструйоване з урахуванням нормативних вимог медичних приміщень. Призначене для професійного використання в спеціалізованих медустановах, в умовах реанімації. Набір регулювань і функцій ліжка є оптимальним для догляду за важкими пацієнтами і проведення екстреної реанімації. Ліжко значно підвищує рівень комфорту і зручності пацієнта під час перебування в стаціонарі. Сталева рама витримує навантаження до 200 кг, вона стійка до дії лікарських препаратів і дезінфікуючих засобів. Виготовлені з ABS-пластика спинки оснащені захисними бамперами, спинки знімаються для вільного доступу до лежачого пацієнта. Ліжко оснащене доладними сталевими поручнями, які в піднятому положенні забезпечують додатковий захист. Бічні перила легко складаються натисненням на спеціальні клавіші. Ніжки укомплектовані великими поворотними колесами для швидкого і зручного переміщення ліжка, а також гальмами - для надійної фіксації на місці.

Троїцька селищна рада дякує генеральному директору ТОВ СП «НІБУЛОН» Олексію ВАДАТУРСЬКОМУ за надану допомогу! Сподіваємося, що спільними зусиллями ми зможемо зробити дитяче відділення Троїцького територіального медичного об’єднання сучасним та комфортним для маленьких пацієнтів та їх батьків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь