A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

В Троїцької громаді вивчали моделі сталого розвитку об’єднаних територіальних громад на Луганщині

Дата: 26.12.2017 16:13
Кількість переглядів: 1213

         14 грудня 2017 р. в Троїцької об’єднаної територіальної громаді відбувся семінар «Забезпечення сталого розвитку в ОТГ через збалансування інтересів центру та периферійних громад». Експерти презентували рівні та форми участі громадськості, інститутів громадянського суспільства у процесі вироблення управлінських  рішень на місцевому рівні.

          Особливим аспектом спроможності ОТГ в регіоні є необхідність належного врахування та захисту інтересів їх периферійних громад, на території проживання яких після об’єднання не розташовані органи місцевого самоврядування. Тому важливо впровадити для них стійку модель взаємодії та комунікації через збалансування інтересів органів місцевого самоврядування та периферійних громад із використанням інструментів місцевої демократії, зокрема Статут територіальної громади.

         В ході семінару учасники обговорювали проект Статуту Троїцької селищної територіальної громади та узгодили графік роботи Робочої групи щодо його розробки.

          Нагадуємо, що між Троїцькою селищною радою та ЛОГО «Громадська ініціатива Луганщини» підписано Меморандум про співпрацю, метою якого є розробка проекту Статуту.

         Захід проводився ЛОГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках проекту «Забезпечення сталого розвитку у об’єднаних територіальних громадах на Луганщині через збалансування інтересів центру та периферійних громад» за підтримки  МФ «Відродження» (програмна ініціатива «Демократична практика»).  В ході проекту представники громад отримають методичну і консультаційну допомогу,  пройдуть навчання та стажування в інших громадах України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь