A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Троїцький історико-краєзнавчий музей "Витоки" зустрічає гостей

Дата: 10.08.2020 17:31
Кількість переглядів: 692

Фото без описуСьогодні зранку з робочим візитом та щирим подарунком: бібліотечкою українських сучасних видань про Донбас і Україну - до Краєзнавчого музею "Витоки" завітав Косенко Юрій Анатолійович.

Косенко Юрій Анатолійович – Голова Правління ГО «Українська Ініціатива» у супроводі Марії Тохтогулової – керівника північно-східного управління Українського інституту Національної пам?яті, Якубова Олега Анатолійовича – керівника обласного осередку ГО «Українська ініціатива» та Молчанова Андрія Сергійовича – керівника районного осередку ГО «Українська Ініціатива». Гості ознайомилися з експозиціями музею та були приємно вражені побаченим, висловили свої зауваження і побажання щодо роботи.Фото без опису

Косенко Юрій Анатолійович – громадський діяч, перекладач, науковець-вірусолог, популяризатор науки, автор та співавтор низки книжок про історію українського Донбасу, вірусолог досліджень, перекладів та публікацій, активно займається популяризацією української культури. Одна з головних сфер діяльності культурно-просвітницька робота на Луганщині.

Щиро дякуємо, Юрію Анатолійовичу за титанічну працю, за небайдужість та щире прагнення донести любов до українського у кожне серце. Дякуємо за чудові книги для музею, закладів освіти та бібліотек. Бажаємо Вам та всій команді ГО «Українська Ініціатива» наснаги та невичерпного натхнення у Вашій не легкій праці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь