Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Крок вперед до «прозорого» бюджету!

Дата: 13.03.2020 15:07
Кількість переглядів: 1141

Фото без опису  Сьогодні, 13 березня 2020 року, вперше головні розпорядники коштів Троїцької об’єднаної територіальної громади, а саме Троїцька селищна рада, Фінансовий відділ Троїцької селищної ради, Відділ освіти, молоді та спорту Троїцької селищної ради та Відділ культури Троїцької селищної ради разом з розпорядниками коштів нижчого рівня - КУ «ЦНСП» та КУ «ЦФЗН «Спорт для всіх», представили на розгляд громадськості «Публічний звіт про виконання селищного бюджету за 2019 рік». Інформація подана в формі презентації основних бюджетних показників дохідної та видаткової частини селищного бюджету.Фото без опису
 Начальниця фінансового відділу детально розповіла про загальний обсяг фінансових ресурсів селищного бюджету, джерела надходжень та динаміку поповнення його за 2018-2019 роки, наглядно доповіла про розподіл видатків по галузям та головним розпорядникам коштів селищного бюджету. Наступними запрошувались для доповіді керівниці бухгалтерських відділів по кожному розпоряднику , які розповіли про основні цілі, завдання та досягнуті результати кожної бюджетної програми, згідно якої витрачались кошти в 2019 році. Доступність подання цієї інформації, простота розповіді складних фінансових термінів була головної фішкою для залучення уваги учасників заходу.

Фото без опису
Головне, що кожен працівник нашої громади ,будь-то керівник ,спеціаліст або звичайний робітник з благоустрою, дуже відповідально відноситься до витрачання кожної гривні , яка надходить до бюджету і працює для підвищення добробуту жителів нашої громади.
Наприкінці звіту було висловлена подяка присутнім громадянам та сподівання на активну участь керівників підприємств, депутатів та простих громадян в обговоренні бюджетних питань, допомоги в прийнятті рішень щодо розподілу коштів та залучення їх до підведення підсумків роботи за пройдений рік.

Матеріали «Публічного звіту про виконання селищного бюджету за 2019 рік»

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь