Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Троїцький центр первинної медико-санітарної допомоги»

Дата: 10.12.2019 14:05
Кількість переглядів: 840

  Фото без опису Розпорядженням Троїцького селищного голови від 10.12.2019 року №249 — Оголошено про початок формування конкурсної комісії для проведення  конкурсу на заміщення вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Троїцький центр первинної медико-санітарної допомоги».
До складу конкурсної комісії входять у рівній кількості:
- представники органу управління;
- представники трудового колективу КНП «Троїцький ЦПМСД», обрані на загальних зборах трудового колективу комунального некомерційного підприємства «Троїцький центр первинної медико-санітарної допомоги»;
- представники громадської ради органу управління або особи (за згодою), делеговані громадськими об’єднаннями з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менше як за два роки до дати прийняття рішення про проведення конкурсу) та погоджені громадською радою при органі управління, - по одній особі від кожного громадського об’єднання.
Членом конкурсної комісії не може бути особа, щодо якої є документально підтверджена інформація про:
-    наявність судимості за вчинення умисного злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку;
-    накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення - протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;
-    наявність конфлікту інтересів.
Кількість членів конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Троїцький центр первинної медико-санітарної допомоги» становить дев'ять осіб. 
Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються до виконавчого комітету Троїцької селищної ради протягом 15 днів з моменту оприлюднення оголошення, до 16:00 год. 26 грудня 2019 року.
Подати пропозиції можна за адресою:  92100, Луганська обл., Троїцький район, смт Троїцьке, вул. Центральна, 69, каб. 5, за додатковою інформацією звертайтесь: ел.пошта: 04335772@mail.gov.ua, конт. тел. (06456) 2-18-44.
Умови та етапи проведення конкурсу передбачені Порядком проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 р. № 1094.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь