A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

День служб Троїцької ОТГ у Розсипненській гімназії

Дата: 26.09.2019 11:50
Кількість переглядів: 729

Фото без описуСонячного осіннього дня, 24 вересня, на базі Розсипненської гімназії відбулася традиційна зустріч однодумців, співпраця партнерів різних служб Троїцької ОТГ.
Директори гімназій та ліцеїв на робочій нараді обговорили актуальні питання організації навчально-виховного процесу, курсової перепідготовки вчителів Нової української школи, матеріального забезпечення закладів освіти, участі в  конкурсах фахової майстерності, виховних та методичних заходах тощо.
Директор гімназії Віра Мазурова презентувала досвід роботи, асистенти вчителів провели з директорами майстер-клас з інклюзивної освіти: «Інклюзія: незвичайні діти у звичайній школі».
  Консультативно-методичну допомогу вчителям гімназії надали головний спеціаліст Віра Коваленко, завідувач методичного кабінету Любов Лантрат, методисти: Тамара Комісієнко, Оксана Ільницька, Тетяна Кальна, директори закладів освіти Троїцької селищної ради.
Під час візиту до Розсипненської гімназії логопедом Троїцького ЗДО «Теремок» Юлією Хорощенко була надана консультація батькам та дітям – вихованцям ЗДО «Сонечко».
Для учнів закладу та вихованців дитячого садка педагогами Будинку школярів було проведено розважально-ігрову програму «Осінній калейдоскоп».
"СПОРТИВНІ РАЗОМ" - під таким девізом спеціалісти КУ "Троїцький ЦФЗН "Спорт для всіх" провели спортивно-масові заходи у гімназії.
Особистий прийом громадян було проведено начальником Відділу освіти, молоді та спорту Троїцької селищної ради Артемом Масленніковим.
Була також організована робота мультидисциплінарної команди Комунальної установи «Центр з надання соціальних послуг» Троїцької селищної ради, у складі якої працювали: завідувач відділення адресної та натуральної грошової допомоги, перукар, медична сестра. Надано комплексні соціальні послуги громадянам похилого віку. Присутні були ознайомлені з роботою комунальної установи, наданням соціальних платних послуг, інформаційних послуг. Психологами було проведено тренінг для колективу педагогів на тему: «Згуртований, доброзичливий колектив, як запорука успішного навчання дітей ». Тренінг спрямований на згуртування педагогічного колективу, розвиток комунікативних навичок, впевненості в собі, доброзичливого ставлення один до одного.
 Голова правління ветеранської організації «Добродія» Світлана Колєснік провела роз’яснювальну роботу щодо діяльності нещодавно створеної в Троїцькій ОТГ організації ветеранів.
Ігри, конкурси, спортивні змагання, подарунки, а головне море позитивних емоцій та гарного настрою - це все, чим запам'ятається цей день дітям та педагогам Розсипненської гімназії.
  Відділ освіти, молоді та спорту щиро дякує службам Троїцької ОТГ, які взяли участь у заході, сподівається на подальшу співпрацю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь