A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Стартує серія бізнес-тренінгів з розвитку навичок підприємництва!

Дата: 02.08.2019 09:47
Кількість переглядів: 778

В рамках Програми ООН з відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, урядів Польщі та Японії в період з серпня по жовтень 2019 року будуть проходити бізнес-тренінги з розвитку навичок підприємництва на сході України.
Мета Програми - зміцнення потенціалу і підвищення підприємницької активності внутрішньо переміщених осіб та місцевого населення Донецької і Луганської областей.
Учасниками тренінгів можуть бути діючі та потенційні підприємці, місцеве населення та внутрішньо переміщені особи (ВПО).
Кожному слухачеві буде надана можливість представити та захистити свій бізнес-проєкт перед групою та отримати зворотний зв’язок від тренерів-експертів.
Тренінг буде корисний особам, які планують подаватися на конкурс бізнес-грантів. Інформація про умови та особливості чергової програми малих грантів буде оприлюднена на офіційному веб-сайті ПРООН ua.undp.org
Навчальна програма з розвитку навичок підприємництва на сході України додається.
Участь у тренінгах - безкоштовна. Програма ООН з відновлення та розбудови миру повністю відшкодовує на період навчання витрати на проїзд, забезпечує житлом (за потребою), харчуванням та роздатковими навчальними матеріалами.
Населені пункти, в яких будуть проведені тренінги: Біловодськ. Білокуракине, Золоте, Кремінна, Лисичанськ, Марківка, Мілове, Новоайдар, Новопсков, Попасна, Рубіжне, Сватове, Сєверодонецьк. Станиця Луганська, Старобільськ, Троїцьке,
Усім, кого зацікавила навчальна програма, необхідно зареєструватися за посиланням: http://bit.ly/20817Ас
Відбір учасників буде проводитися за результатами даних реєстраційної анкети та співбесіди.
Учасників, які будуть відібрані для участі в тренінгу, поінформують про місце і час початку тренінгів, а також про інші організаційно-технічні питання щонайменше за 3 дні до їхнього початку.
За більш детальною інформацією про участь у навчанні необхідно звертатись до контактних осіб: асистента навчальної програми Надії Стець - (099) 553 65 70, (096) 550 94 76, vpo.study@gmail.com та координатора Програми ООН із відновлення та розбудови миру у Луганській області Володимира Іщенка - (066) 766 95 85, volodymyr.ishchenko@undp.org.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь