Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Стартує серія бізнес-тренінгів з розвитку навичок підприємництва!

Дата: 02.08.2019 09:47
Кількість переглядів: 823

Фото без описуВ рамках Програми ООН з відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, урядів Польщі та Японії в період з серпня по жовтень 2019 року будуть проходити бізнес-тренінги з розвитку навичок підприємництва на сході України.
Мета Програми - зміцнення потенціалу і підвищення підприємницької активності внутрішньо переміщених осіб та місцевого населення Донецької і Луганської областей.
Учасниками тренінгів можуть бути діючі та потенційні підприємці, місцеве населення та внутрішньо переміщені особи (ВПО).
Кожному слухачеві буде надана можливість представити та захистити свій бізнес-проєкт перед групою та отримати зворотний зв’язок від тренерів-експертів.
Тренінг буде корисний особам, які планують подаватися на конкурс бізнес-грантів. Інформація про умови та особливості чергової програми малих грантів буде оприлюднена на офіційному веб-сайті ПРООН ua.undp.org
Навчальна програма з розвитку навичок підприємництва на сході України додається.
Участь у тренінгах - безкоштовна. Програма ООН з відновлення та розбудови миру повністю відшкодовує на період навчання витрати на проїзд, забезпечує житлом (за потребою), харчуванням та роздатковими навчальними матеріалами.
Населені пункти, в яких будуть проведені тренінги: Біловодськ. Білокуракине, Золоте, Кремінна, Лисичанськ, Марківка, Мілове, Новоайдар, Новопсков, Попасна, Рубіжне, Сватове, Сєверодонецьк. Станиця Луганська, Старобільськ, Троїцьке,
Усім, кого зацікавила навчальна програма, необхідно зареєструватися за посиланням: http://bit.ly/20817Ас
Відбір учасників буде проводитися за результатами даних реєстраційної анкети та співбесіди.
Учасників, які будуть відібрані для участі в тренінгу, поінформують про місце і час початку тренінгів, а також про інші організаційно-технічні питання щонайменше за 3 дні до їхнього початку.
За більш детальною інформацією про участь у навчанні необхідно звертатись до контактних осіб: асистента навчальної програми Надії Стець - (099) 553 65 70, (096) 550 94 76, vpo.study@gmail.com та координатора Програми ООН із відновлення та розбудови миру у Луганській області Володимира Іщенка - (066) 766 95 85, volodymyr.ishchenko@undp.org.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь