A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Бюджет участі стартував!

Дата: 11.06.2019 15:02
Кількість переглядів: 1862

Фото без опису   Троїцька селищна рада оголошує про початок з 12 червня 2019 року інформаційної кампанії проекту Бюджет участі (громадський бюджет) у Троїцькій селищній раді. 
   Інформаційна кампанія триватиме до 27 червня 2019 року включно, протягом якої громадяни України віком від 14 років, які зареєстровані або проживають,  або народилися на території Троїцької селищної ради підготують та подадуть до селищної ради проектну пропозицію. 
   Проектна пропозиція – це пропозиція, що подана автором та має підтримку не менше 5 осіб (окрім самого автора), що не суперечить чинному законодавству, реалізація якої належить до компетенції Троїцької селищФото без описуної ради, не перевищує термін одного бюджетного року, обсяг виділеного фінансування та оформлена згідно вимог Положення про бюджет участі. 
   Проектні заявки можуть поділятись на «Малі проекти» – це проекти, загальна вартість реалізації яких становить до 20000,00 гривень. На такі проекти в 2019 році виділяється 30% загального обсягу громадського бюджету, а саме 150 тис.грн, а також «Великі проекти» – це проекти, загальна вартість реалізації яких становить від 50000,00 до 150000,00 гривень. На такі проекти виділяється 70% загального обсягу громадського бюджету, що дорівнює в 2019 році 351 тис. грн.
   Усі подані проектні заявки будуть оприлюднені на сайті нашої громади, а після Фото без описурозгляду конкурсною комісією будуть оприлюднені найкращі проектні пропозиції, які відповідають вимогам чинного законодавства і допущені до голосування. 
   Голосування триватиме протягом місяця і кожен житель Троїцької громади зможе віддати свій голос за будь-який проект, який йому сподобається. З проектами можна буде ознайомитись в старостинських округах та приміщенні селищної ради. Додаткова інформації з цього приводу буде розміщена на сайті громади після відбору найкращих проектних пропозицій, допущених до голосування. Фото без опису
   Отже, сьогодні у кожного жителя нашої громади є реальний шанс втілити в життя свої мрії та долучитись до участі розподілу селищного бюджету на благо громади.
   Ознайомитись з норматино-правовими актами ради, які регламентують проект Бюджет участі (громадський бюджет) та завантажити бланки для заповнення можна за посиланням.


 Д.ПАЛАГНО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь