A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

З Днем матері!

Дата: 11.05.2019 13:10
Кількість переглядів: 1340

Фото без описуВже традиційно кожну другу неділю квітучого травня, українські родини відзначають дуже світле та чудове свято — День матері. 
Це свято, сповнене душевної теплоти,  яку отримуємо від безмежної  материнської любові. Материнське терпіння, ніжні руки, любляче серце та мудрі поради благословляють всіх нас у житті. Кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє і буде любити незважаючи ні на що.
Любі мами! Ви завжди піклуєтеся про злагоду і спокій, прагнете щастя для своїх дітей та онуків, оберігаєте сімейне вогнище, втілюєте любов і ніжність. Ваші слова, сповнені мудрості й теплоти, є тим духовним орієнтиром,  який підтримує у часи життєвих випробувань. Ви - початок всіх початків: життя, любові, весни. Віки і тисячоліття світової історії осяяні вашою мудрістю та ніжністю, чарівністю та красою. І тільки завдяки вашій життєвій силі, насназі та довготерпінню з віку у вік продовжується рід людський на землі. Завдяки матері людство має майбутнє! 
Цей прекрасний день спонукає всіх нас промовити слова щирої вдячності за велике серце, безмежну любов, постійну турботу, безмежне терпіння, ніжність і ласку найдорожчій людині, яка подарувала кожному з нас радість життя – мамі.
У цей день, дорогі і рідні мами, прийміть найщиріші вітання зі святом.
Міцного здоров’я  Вам, родинного тепла, любові,  щирої турботи від ваших близьких і рідних та справжнього людського щастя..
Нехай ваші діти — найкращі і найгарніші у світі — дарують вам свої усмішки, добрі надії на майбутнє і радість від своїх досягнень та приносять вам лише радість та втіху! Бережіть себе, своїх рідних та близьких, бережіть свої родини! Миру і злагоди у ваші оселі!

З повагою, селищний голова Демид Палагно.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь