Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Молодь для молоді: змінюємо життя в громаді разом!

Дата: 08.01.2019 21:06
Кількість переглядів: 857

Фото без описуЗимові канікули у самому розпалі, саме тому сьогодні, 8 січня, у приміщенні Троїцької дитячої бібліотеки-філії відбулося чергове тренінгове заняття за програмою "Як стати успішним".
"Дружба і кохання " - тема, яка обговорювалася учасниками тренінгу. За допомогою тренерів- спеціалістів КУ "ЦНСП" Троїцької селищної ради Світлани Букарь та Марини Назаренко було розкрито значення дружби і кохання в житті кожної людини, формувалась позитивна установка для налагодження дружніх стосунків з однолітками, навички впевненої поведінки у взаєминах з друзями.
Проект "Молодь для молоді: змінюємо життя в громаді разом" впроваджується Міжнародною благодійною організацією : "Партнерство "Кожній дитині" у рамках програми ЮНІСЕФ" Посилення життєстійкості та підвищення громадської активності підлітків і молоді у східній Україні ", яка впроваджується за фінансової підтримки ЄС.
Наступне заняття відбудеться 12 січня о 10.00 в приміщенні Троїцького будинку культури. Запрошуємо молодь, яка прагне стати успішною, до нашого кола!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь