Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Троїцькою селищною радою реалізовано проект «Реконструкція будівлі загальноосвітньої школи I ступеня за адресою: вул. Пушкіна, буд.107, смт. Троїцьке, Троїцький район, Луганська область».

Дата: 21.11.2018 15:17
Кількість переглядів: 1085

Фото без описуУ даний час в країні гостро стоїть питання енергозбереження та енергоефективності. Для економії енергоносіїв та бюджетних коштів Троїцькій селищній раді необхідно було впровадити ряд заходів для зниження споживання газу та збереження теплової енергії. Також однією з пріоритетних проблем, яку потрібно було вирішити є проведення заходів з надання якісної освіти підростаючому поколінню. В будівлі школи 1-го ступеня в смт Троїцьке, яка збудована та експлуатується з 1987 року не витримувався температурний режим, що відповідає санітарним нормам. З метою підвищення енергоефективності будівлі Троїцькою селищною радою було подано проект наФото без опису розгляд Комісії з розгляду поданих проектних заявок на проекти які можуть реалізуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. Проект було підтримано. В результаті його реалізації було виконано ремонт покрівлі: укріплення кроквяних ніг, улаштування слухових вікон, утеплення покрівлі мінераловатними плитами, улаштування покрівлі з профільного листа з полімерним покриттям, улаштування карнизів. Також були утеплені фасади мінераловатними плитами TERMOLIFE EKO ФАСАД, поштукатурені декоративною акриловою штукатуркою (короїд), та вкриті акриловою фарбою. Утеплений цоколь з оздобленням. Влаштована блочна модульна котельна пелетна 50кВт компанії PELLETS HOME.
Фото без описуПроект «Реконструкція будівлі загальноосвітньої школи I ступеня за адресою: вул. Пушкіна, буд.107, смт Троїцьке, Троїцький район, Луганська область» реалізований за рахунок коштів субвенції на розвиток інфраструктури Троїцької об’єднаної територіальної громади в розмірі 1499,022 тис. грн.
Цільовою групою проекту є 7582 особи населення громади, в тому числі 55 дітей з яких 2 діти-інваліди, 4 діти внутрішньо переміщені особи.Фото без опису
В результаті реалізації проекту «Реконструкція будівлі загальноосвітньої школи I ступеня за адресою: вул. Пушкіна, буд.107, смт Троїцьке, Троїцький район, Луганська область» отримали:
Відремонтовану та утеплену будівлю навчального закладу. 
Забезпечені якісною освітою 55 дітей навчального закладу.
Економію енергоресурсів.
Економію бюджетних коштів на утримання будівлі.
Подовжений термін експлуатації будівлі.
Проект є сталим. Його реалізація дає змогу економити енергоносії та бюджетні кошти. Зекономлені кошти направлятимуться на модернізацію інших об’єктів інфраструктури громади та благоустрій населених пунктів.

Проект є учасником фестивалю «СПРОМОЖНА ГРОМАДА», який організовано Асоціацією органів місцевого самоврядування Луганської області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь