A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Проєкти рішень №б/н «Проекти рішень тридцять четвертої сесії»

Кількість переглядів: 710
Скликання: 7 скликання
Сесія: Тридцять четверта сесія
Тип документу: Проєкти рішень
Дата: 19.02.2019
Номер документу: б/н
Назва документу: Проекти рішень тридцять четвертої сесії
Прикріплені файли:
  1. Про прийняття квартири готельного типу зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Троїцького району у комунальну власність Троїцької територіальної громади (0.02 МБ)
  2. Проекти рішень щодо регулювання земельних відносин (0.48 МБ)
  3. Про надання матеріальної допомоги (0.11 МБ)
  4. Про надання допомоги на поховання (0.03 МБ)
  5. Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік (0.02 МБ)
  6. Про затвердження Програми соціального захисту населення Троїцької селищної ради на період до 2020 року в новій редакції (0.39 МБ)
  7. Про затвердження Плану соціально-економічного розвитку Троїцької об’єднаної територіальної громади на 2019 рік в новій редакції (0.02 МБ)
  8. Про затвердження Програми соціально – економічного розвитку Троїцької об’єднаної територіальної громади на 2019 рік в новій редакції (0.18 МБ)
  9. Про затвердження Плану соціально-економічного розвитку Троїцької об’єднаної територіальної громади на 2019 рік в новій редакції (0.03 МБ)
  10. Про затвердження Статуту «Арапівської гімназії Троїцької селищної ради Троїцького району Луганської області» у новій редакції (0.07 МБ)
  11. Про затвердження Статуту «Воєводської гімназії Троїцької селищної ради Троїцького району Луганської області»у новій редакції (0.07 МБ)
  12. Про затвердження Статуту «Демино-Олександрівського ліцею Троїцької селищної ради Троїцького району Луганської області» у новій редакції (0.07 МБ)
  13. Про затвердження Статуту «Лантратівського ліцею Троїцької селищної ради Троїцького району Луганської області» у новій редакції (0.07 МБ)
  14. Про затвердження Статуту «Опорного закладу освіти «Троїцький ліцей Троїцької селищної ради Троїцького району Луганської області» у новій редакції (0.08 МБ)
  15. Про затвердження Статуту «Розпасіївської гімназії Троїцької селищної ради Троїцького району Луганської області» у новій редакції (0.07 МБ)
  16. Про затвердження Статуту «Розсипненської гімназії Троїцької селищної ради Троїцького району Луганської області» у новій редакції (0.07 МБ)
  17. Про затвердження Статуту «Сиротинської гімназії Троїцької селищної ради Троїцького району Луганської області» у новій редакції (0.07 МБ)
  18. Про затвердження Статуту «Тополівського ліцею Троїцької селищної ради Троїцького району Луганської області» у новій редакції (0.07 МБ)
  19. Про затвердження Статуту «Троїцької вечірньої (змінної) загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенівТроїцької селищної ради Троїцького району Луганської області» у новій редакції (0.07 МБ)
  20. Про затвердження Статуту «Троїцького ліцею Троїцької селищної ради Троїцького району Луганської області» у новій редакції (0.08 МБ)
  21. Про затвердження Статуту «Яменського ліцею Троїцької селищної ради Троїцького району Луганської області» у новій редакції (0.07 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь