A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

До уваги керівників навчальних закладів!

Дата: 02.04.2018 09:38
Кількість переглядів: 904

Просимо вас підтримати впровадження в освітню діяльність сучасних інформаційно- телекомунікаційних технологій!

Близько 2000 навчальних закладів, що зареєструвались на порталі https://e-schools.info. отримали платформу для створення багатофункціонального сайту з майданчиком для комунікацій між вчителями, батьками та учнями, підтримку електронних журналів і щоденників, технічну підтримку користувачів.

Освітні установи мають можливість оприлюднювати на створеному сайті статут закладу освіти, ліцензію па провадження освітньої діяльності, освітні програми, іншу інформацію про свою діяльність відповідно до вимог Закону України «Про освіту» від 05.09.2017 №2145-VIII.

Органи управління освітою отримують інструменти для загального контролю освітнього процесу, формування звітності та розрахунку аналітичних показників.

Педагоги можуть використовувати сучасні технології організації освітнього процесу та засоби мережевої комунікації з адміністрацією навчального закладу та батьками.

Для учнів на сайті - завжди записані домашні завдання та розклад занять, on-line доступ до матеріалів, розміщених вчителем, можливість взаємодіяти через мережу для організації колективної проектної діяльності, отримувати навички роботи в команді.

Батьки отримують всю потрібну інформацію про успіхи в навчанні їх дитини, мають можливість поспілкуватись з педагогами та адміністрацією особисто або на форумі, провести віртуальні батьківські збори. Організація зворотного зв'язку між навчальними закладами та батьками позитивно впливає на успішність школярів та відвідування ними занять.

Зазначимо, що всі ці сервіси надаються БЕЗКОШТОВНО!

Електронні журнали і щоденники використовують практично у всіх розвинених країнах світу. їх впровадження передбачено Концепцією розвитку електронного урядування в Україні (розпорядження КМ України від 20 вересня 2017 р. № 649-р). Контактна особа від ТОВ «КИЇВСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА АГЕНЦІЯ» - Безрученко Володимир Сергійович, bezruchenkovs@gmail.com, тел. +38050-3-444-999


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь