A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Святкування Дня селища Троїцьке 9 вересня.

Дата: 11.09.2017 12:09
Кількість переглядів: 1455

12 громад об'єдналися в Троїцьку територіальну об'єднану громаду і вперше вони святкували День народження Троїцького як єдина родина!

В цьому році Троїцьке стало центром 12-ти громад. Велика відповідальність, не малі ризики і ще більші можливостей в розвитку території. Першими приїхали привітати троїчан - сусіди і земляки з Новочервонівської сільської ради. "Де народилися - там і стали в нагоді!", - каже заслужений працівник культури України Ольга Дерев'янко. - По Перспективному плану формування територій Луганської області ми повинні приєднатися до Нижньої Дуванки, але серцем ми залишаємося троїчанами, тому сьогодні тут ".

На стадіоні "Урожай", де проходило основна частина свята - все просто "вирувало" - і від ярмаркових строкатих рядів, і від емоцій, і від яскравих фарб як одягу так і настроїв ...


Багачанський старостинський округ багатий на майстрів і майстринь, тому з їх виставки і починалися лави "Міста майстрів". Арапівці здивували стравами з риби - адже їх водойми як і раніше славляться на гарні улови. А овочів, фруктів тут теж урожай в цьому році хороший! Жителі сіл Лантратівка і Бабичеве приготували для свята багато кулінарних страв - це і традиційні вареники і пироги, безліч вишукувань, а ще пригощали гостей свята польовою кашею. Новоолександрівці представили весь арсенал овочів для приготування улюбленого всіма борщу. Розпасіяни напекли-насмажили як на скатертину-самобранку - і галушки, і пиріжки, і ... молочне смажене порося. У яменців - була сама незвичайна за красою виставка квітів і казкового саду - всі експонати були виконані з пластикових пляшок, та так майстерно, що в це складно повірити.

Дьоминоолександрівці здивували всіх, не тільки прибраною квітами і зеленню альтанкою, але і одягненими в святкові наряди Паном Кроликом і дамами качками, які були дуже привітними до всіх відвідувачів. У розсипнян, топольчан і новознам'янців було багато авторських робіт місцевих умільців. А троїчани виготовили пиріг у вигляді карти Троїцької громади.

Будинок школярів організував для дітей веселі змагання, де провідними були мультгерої.


На стадіоні проходив дружній футбольний матч між командами громади.

Концертна програма складалася з номерів художньої самодіяльності сільських і селищних клубів та будинків культури. Подарунком від мерії для всіх троїчан став виступ кавер-групи "Белый кофе" з міста Сєвєродонецьк.

Святковий феєрверк в цьому році був символом об'єднання усіх 12-ти сільських громад в єдину систему, яка стане фундаментом для розвитку і руху вперед нової формації - Троїцької громади.

З 2017 року розпочинається новий відлік в історії для всіх троїчан - народження об'єднаної територіальної громади - найбільшої громади в Україні!

За матеріалами: ПП "Редакція газети "Сільські новини"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь